Viimeisiä viedään; Löytyisikö sinulle tanssitunti täsmätarjouksella?

Syyslukukausi 2023 on lähtenyt upeissa merkeissä liikkeelle! Meillä on ollut jo vilkasta suunnittelua intensiiviryhmiemme kanssa kisoihin ja katselmuksiin osallistumisesta, olemme aloittaneet useita tanssilajeja esittelevän oman tanssiesityksemme tuottamisen oppilaidemme koe-esiintymisten merkeissä, ja tanssivarusteita on saatu luokilta toisille välitettyä kirppistemme kautta.

Tule mukaan!

Tunneillamme on vapaana enää kourallinen oppilaspaikkoja. Tanssiminen on kuitenkin kivempaa porukalla, joten haluamme kannustaa vielä näihinkin ryhmiin tulemaan lisää oppilaita! Kyseessä on aloittelijaystävälliset ja vaatimustasoltaan maltilliset opinnot, joten näitä sopii suositella kaikille tanssista kiinnostuneille, rohkeasti mukaan. Ilmoittaudu lomakkeemme kautta, ja jos et ensimmäisen tanssitunnin jälkeen ole halukas jatkamaan, voit vielä perua ilmoittautumisesi ilman kustannuksia. Olethan yhteydessä oppilastoimistoon tässä tapauksessa.


Alennetuissa hinnoissa on otettu huomioon jo menneet opetusviikot syksyltä. Alennetuissa hinnoissa on myös kannustinta siihen, jos jännittää tulla ”myöhässä” mukaan – ihanat opettajamme ja tanssiporukoissa oleva yhteishenki on kyllä rento ja kaikki taitotasot huomioon ottava, joten löydämme varmasti yhteiset askeleet vielä lokakuussakin aloittavien kanssa! Hinnat sisältävät uuden oppilaan rekisteröintimaksun (25€). 

 

TANSSITUNTI AJANKOHTA LOPPUSYKSYN HINTA
Baletti 1 (väh. 10 v nuori) Torstaisin 16:15-17:30,
Perjantaisin 16:30-17:45
150 €
Lastentanssi B (5-6-vuotiaat) Lauantaisin 10:30-11:15 90 €
Aikuisten Showjazz 1 Keskiviikkoisin 19:00-20:15 100 €
Tanssin Perusteet -ryhmä (7-9-vuotiaat)
Etäpiste: Lappeen koululla
Torstaisin 16:00-17:00 100 €
Willimamas & -papas 1 Maanantaisin 19:00-20:00 100 €

Huomaathan, että alennus koskee vain syyskautta, ja oppilaaksi ilmoittautuessaan oppilas sitoutuu olemaan tunneilla myös kevätkauden, ellei oppilaspaikkaa peru marraskuun loppuun mennessä. Kevätkauden hinta on normaali. Koulutusehdot näet täältä. Tarjous on voimassa 29.10. (syyslomaviikon loppuun) saakka.

 

Tartu tarjoukseen!

→ Ilmoittaudu oppilaaksi TÄÄLLÄ.

Linkki avautuu uuteen välilehteen, jotta voit jatkaa artikkelin lukemista.

Ryhmäkuva on otettu erään aiemman kevätnäytöksen osallistujista Lappeenrantasalissa. Kevätnäytöksissä
kaikkien ikäryhmien ja tanssilajien halukkaat tanssijat pääsevät nauttimaan esiintymisen hurmasta!

 

Apua arjen kiireiden keskellä harrastamiseen;

Haluatko tanssimaan, muttet tiedä, voitko joka viikko osallistua tunneille? Meillä on aikuisille käytössä myös Lippuvihkon avulla tunneille osallistuminen. Lippuvihkossa sinulle myydään kerralla 5 tanssitunnin nippu, joita voit käyttää oman aikataulusi mukaan tunneilla, joille olet ilmoittautunut (samaan opintoon kaikki). Lippuvihkon kanssa yksittäisen tanssitunnin kappalehinta on korkeampi kuin se olisi koko lukuvuodeksi sitoutuvalle oppilaalle, mutta ainakin maksat vain niistä kerroista, kun tiedät voivasi osallistua.

 

Tuleva Commercial Jazz -workshop antaa maistiaisen showmaailmasta;

Etkö vielä tiedä, mikä laji olisi just siun juttu? Kokeile rohkeasti uutta, ja tule pitämään hauskaa ja revittelemään upean vierailevan opettajamme Iina Havian kanssa lokakuun 14. päivä järjestettävässä Commercial Jazz -workshopissamme. LUE LISÄÄ ja ilmoittaudu!