LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON TANSSITUNTIEN JÄRJESTELYT 22.4. ASTI

TIEDOTE LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON OPPILAILLE JA OPPILAIDEN KOTIVÄELLE

Valitettavasti koronaepidemia on Etelä-Karjalassa edelleen leviäimisvaiheessa, mistä johtuen opetusjärjestelyt jatkuvat 22.4. saakka alla kerrotulla tavalla:

 Vuonna 2008 syntyneet tai sitä nuoremmat lapset ja nuoret

Tanssitunnit jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti hybridiopetuksena niin Tanssiopiston päätoimipisteessä Linnoituksessa kuin etätoimipisteissämme:

  • tanssisalissa tanssinopetukseen osallistuu osa oppilaista ja toinen osa oppilaista osallistuu opetukseen etänä Teams-sovelluksen välityksellä.
  • tanssisalissa tanssitunnilla on opettajan lisäksi enintään 9 oppilasta
  • luonnollisesti kaikki niin toivovat voivat osallistua opetukseen etänä
  • Lappeenrannan kaupungin suosituksen mukaisesti suosittelemme kaikille ala-asteikäisille ja sitä vanhemmille Tanssiopiston tiloissa kasvomaskin käyttämistä

 

Vuonna 2007 syntyneet tai sitä vanhemmat oppilaat

Tanssitunnit jatkuvat etäopetuksena.

  • etäopetuksessa hyödynnetään Teams-sovellusta
  • tanssinopettajaltasi saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäopetustunneistasi

 

Etäopetukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa ennen tanssitunnin alkua tanssinopettajaltaan linkin. Linkkiä klikkamalla pääsee osallistumaan tanssitunnille. Jos linkkiä ei sähköpostissa näy, kannattaa tarkistaa myös sähköpostin tarpeettomat- tai roskapostikansio.

Nyt onkin ensiarvoisen tärkeää, että meillä Tanssiopistolla on ajantasaiset tiedot sähköpostiosoitteestanne. Oppilaalle, jolta on ilmoitettu sekä oppilaan että huoltajan sähköpostiosoitteet, tullaan linkki tanssitunnille toimittamaan näihin molempiin osoitteisiin.

Etäopinnot kerryttävät tanssiopintojasi normaalisti ja opettajamme huolehtivat, että kaikkien tanssitunnille osallistuvien oppilaiden läsnäolot kirjataan Eepos-järjestelmään.

Siirtyminen käyttämään etäopetusta tai muita vaihtoehtoisia opetusmenetelmiä ei vaikuta lukukausimaksuihin. Jos etäopetusjakso vielä pitenee, saattaa olla, että joidenkin tanssiryhmiemme osalta kevätlukukausi jatkuu lähiopetuksena kesäkuun ensimmäisillä viikoilla.

Tanssiopiston toimisto on arkisin avoinna klo 12.00-17.00

Mahdolliset yhteydenotot mieluiten sähköpostitse (toimisto@lprto.fi) tai puhelimitse (vaihde 0400 854 281).

 

Intoa teille kaikille hybridi- tai etätanssitunneille, terveyttä, voimia ja positiivisia ajatuksia 😊

Toivottaa

Kaija Kontunen-Forsblom

rehtori

ja koko Tanssiopiston väki

 

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON HYGIENIAKÄYTÄNNÖT

🔵Lappeenrannan Tanssiopistolla on voimassa maskisuositus:
– suosittelemme vahvasti kaikille ala-asteikäisille ja sitä vanhemmille maskin käyttöä vieraillessanne Tanssiopiston toimipisteissä. Maskisuositus koskee myös tanssitunteja.
🔵 Tanssituntien välillä on tauko. Tulethan paikalle juuri ennen tanssituntisi alkua. Jos mahdollista, vaihda tanssitunnin vaatteet päällesi jo kotona. Vältäthän tarpeetonta oleskelua pukuhuoneissa. Poistuthan Tanssiopiston tiloista mahdollisimman nopeasti tanssituntisi päätyttyä.
🔵 Pienten oppilaidemme huoltajat voivat saattaa lapsen Tanssiopiston toimipisteeseen, mutta pyydämme huoltajaa tanssitunnin ajaksi poistumaan tiloistamme ja palaamaan hakemaan lasta juuri ennen tanssitunnin päättymistä. Saattajan tulee käyttää kasvomaskia Tanssiopiston tiloissa.
🔵 Luonnollisestikaan tanssitunnille ei tulla sairaana. Edelleen muistamme hyvän käsi- ja yskimishygienian sekä pidämme erityisen hyvää huolta turvaväleistä.
Kiitämme Lappeenrannan Tanssiopiston oppilaita ja vanhempia vastuullisesta toiminnasta 💛