Tanssitarvikkeet kuntoon kaudeksi: Kirppispäivä 15.9., sekä Footlightin varusteauto 23.9.


Suosittelemme käyttämään tanssitunneilla juuri tanssiin suunniteltuja tanssivaatteita ja tanssikenkiä niiden mukavuuden ja käytännöllisuuden takia. Tanssi on myös hyvin esteettinen taidelaji, jossa ajoittain korostuu ryhmän visuaalinen yhdenmukaisuus.

Olemme jo vuosia pitäneet Lastentanssin-, Tanssin perusteet- ja Balettiryhmissä samoja pukumalleja ja värejä. Näin pukujen käyttöikää on voitu pidentää kierrättämällä, ja ne ovatkin siirtyneet isosiskolta pienemmälle, kaverilta kaverille.

Tanssitarvikkeiden Kirppis järjestetään Tanssiopistolla olohuoneessa
perjantaina 15.9. klo 16–20.

Myyntiin kelpaavat ehjät ja puhtaat balettipuvut, balettitrikoot, tossut, karakterikengät, jazztossut ja muut hyväkuntoiset tanssitavarat. Myynnin hoitavat tanssiopettajamme.

TOIMI NÄIN, jos haluat tuoda tavaraa myyntiin:
  • Toimita myyntiin tulevat tuotteet oman ryhmäsi tanssiopettajalle, tai oppilastoimistoomme.
  • Kaikki samalta oppilaalta tulevat tuotteet tulee olla yhdessä kassissa, ja kassissa tulee olla yksi kirjekuori. Kirjekuoreen on tärkeää merkitä oppilaan nimi ja ryhmä, sekä tuotteet ja niiden (tasaraha) hinnat.
  • Myös jokaisessa myyntituotteessa pitää olla lappu, josta löytyy oppilaan nimi ja ryhmä sekä (tasaraha) hinta.

Myynnistä tulevat rahat laitetaan suoraan tuotteiden mukana toimitettuun kirjekuoreen. Kirjekuoren rahoineen sekä myymättä jääneet tuotteet oppilas saa seuraavalla viikolla joko omalta opettajaltaan tai oppilastoimistosta.

TERVETULOA kirppistelemään! Huomioithan, että kirppispäivässä käy vain käteinen maksutapana.

 

 

Footlightin varusteauto saapuu Tanssiopistolle lauantaina 23.9. klo 11-15

Tuttavallisesti ”tossuautoksi” kutsuttu auto pursuaa laadukkaita tanssitarvikkeita, joista oppilaitamme kiinnostaa esimerkiksi:

  • Tanssipuvut
  • Pehmeät balettitossut
  • Kovakärkiset balettitossut
  • Jazztossut
  • Karakterikengät

 

Jos sinulla on erillinen toive juuri jostakin tietystä Footlightin tuotteesta, ehdit vielä esittää toiveen myyjille tuota lauantaita silmälläpitäen.
Treeniasuvalikoiman seasta voi napsahtaa mukaan joitakin hyvin edullisia löytöjä!

Footlightin tuotevalikoima tuodaan sisälle Tanssiopiston olohuoneeseen katsottavaksi ja kokeiltavaksi. Footlightin kanssa kaupankäynnin voi maksaa joko käteisellä tai pankkikortilla. TERVETULOA!