LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOLLA TAPAHTUU

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOLTA ON HAETTAVISSA AVUSTUSTA KEVÄTLUKUKAUDEN 2022 LUKUKAUSIMAKSUUN

Tiesitkö, että Lappeenrannan Tanssiopistolla on tarjolla taloudellisesti tuettuja oppilaspaikkoja: lapsen tai nuoren lukukausimaksu katetaan osin tai kokonaan Lappeenrannan kaupungin, Balettiyhdistys Attitydin tai muiden Tanssiopiston yhteistyökumppaneiden tarjoamalla harrastustuella.

Taloudellisesti tuetun oppilaspaikan hakeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Tanssiopiston kotisivuilta kohdasta harrastustuki löytyy selkeät ohjeet sekä sähköisesti täytettävä hakulomake.

Hakemukset toimitetaan Tanssiopiston rehtorille joko sähköpostilla osoitteeseen harrastustuki@lprto.fi tai paperisina oppilastoimistoon.

SYDÄMELLISET KIITOKSET!

Lappeenrannan Tanssiopiston 13.11. syysnäytös Tanssia täysillä onnistui erinomaisesti. Lappeenranta-salissa oli katsojia 512, eli katsomon täyttöaste oli 88 %.

Mahtavat kiitokset kaikille esiintyjillemme, esiintyjiemme kotiväelle ja katsomon täyttäneelle yleisölle!

Kolminkertainen hurraa-huuto Tanssiopiston henkilökunnalle sekä Lappeenranta-salin tekniikalle hienosti onnistuneesta esityksestä!

 

 

 

LUKUVUOSI 2020-2021 HUIPENTUI LUPA TANSSIA! -KEVÄTJUHLAAN 

Lappeenrannan Tanssiopiston lukuvuosi 2020-2021 huipentui LUPA TANSSIA! -kevätjuhlaan, jonka ensiesitys oli Lappeenrannan Tanssiopiston YouTube-kanavalla lauantaina 5.6. klo 15.00. Jos et tuolloin kevätjuhlaamme ehtinyt katsomaan, ei hätää – kevätjuhlamme on edelleen katsottavissa.

Linkki LUPA TANSSIA! -kevätjuhlaan aukeaa tästä klikkaamalla. Kevätjuhlamme on kaikkien vapaasti katsottavissa.

LUPA TANSSIA! -kevätjuhla koostuu Lappeenrannan Tanssiopiston eri tanssilajien taidokkaista ja värikkäistä tansseista ja tanssijoina on Tanssiopiston oppilaita 5-vuotiaista aikuisiin. Tanssit on kuvattu kuluneen lukuvuoden aikana Tanssiopiston eri toimipisteissä sekä Lappeenranta-salilla.

Useat kevätjuhlamme tansseista ovat hienosti menestyneet valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa ja -kisoissa ja saavuttaneet niissä palkintoja sekä kunniamainintoja.

Kevätjuhlaamme maustavat Lappeenrannan kuvataidekoulun oppilaiden värikkäät tanssiaiheiset työt. Ja kevätjuhlamme juontajina toimivat Tanssiopiston tanssinopettajat.

Tämän LUPA TANSSIA! -kevätjuhlan myötä Lappeenrannan Tanssiopiston väki toivottaa aurinkoa ja iloa kaikkien Lappeenrannan Tanssiopiston oppilaiden ja oppilaidemme kotiväen sekä kaikkien tanssin ystävien kesään 🙂

 

Tanssia tosissaan, mutta ei totisena 🙂