TAMMIKUUN TANSSINÄYTÖKSET

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON OPPILASNÄYTÖKSET SIIRTYVÄT

Tanssiopiston Lappeenranta-saliin kevätlukukauden alkuun suunnitellut oppilasnättökset siirtyvät koronaepidemian rajoitteiden vuoksi.

 

TANSSISATU PEUKALO-LIISA

Ihastuttavasta H.C. Andersenin sadusta Peukalo-Liisa Lappeenrannan Tanssiopiston tanssinopettaja Vera Kontio on muokannut tanssillisen tarinan Tanssiopiston eri-ikäisille ja eri tanssilajien taitaville oppilaille.

Tanssisadun säestyksestä huolehtii Lappeenrannan musiikkiopiston oppilaista koottu orkesteri, jonka kapellimestarina toimii musiikinopettaja Marjukka Pola. Tanssia siivittäviin musiikkikappaleisiin sisältyy niin ikivihreitä klassikoita, elokuvamusiikkia kuin myös raikaavaa rokkia.

Tanssisatua Peukalo-Liisa värittävät taustadiat ovat Lappeenrannan kuvataidekoulun oppilaiden töitä.

Tanssisadun Peukalo-Liisa kesto on n. 60 min. ja esityksessä ei ole väliaikaa.

 

TANSSIN ILOSTA 

Tanssin ilosta  -esitykset sisältävät mm. otteita baletin klassikoista, lukuvuoden aikana tanssikilpailuissa menestyneitä numeroita ja Lappeenrannan Tanssiopiston taitavien tanssinopettajien koreografioimia uusia tansseja.

Esiintyjinä on Lappeenrannan Tanssiopiston eri tanssilajien eri-ikäisiä osaavia oppilaita.

Tanssin ilosta talveen -esityksen kesto on n. 60 min. ja esityksessä ei ole väliaikaa. Esitykset ovat Lappeenranta-salissa.

 

Lappeenranta-salissa turvallisesti

Lappeenranta-sali haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman turvallisen tapahtumaosallistumisen. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita. Ohjeistuksella pyritään minimoimaan kaikki kävijöihin, järjestäjiin, sekä henkilökuntaan kohdistuvat terveysriskit.

Konserttisalissa yleisö ohjataan saliin. Paikkojen sijoittelussa huomioidaan riittävä ja tarvittava turvaväli. Pyydämme asiakkaita saapumaan paikalle ajoissa, välttääksemme ruuhkat aulapalvelussa ja sisäänkäynneillä. Esityksissä ei ole väliaikoja. Naulakonhoito on maksutonta kävijälle.

Tapahtumissa suositellaan kasvomaskien käyttöä.