Poikien tunnit

TANSSI NAPERON KANSSA LASTENTANSSI POIKIEN TUNNIT TANSSIN PERUSTEET KLASSINEN BALETTI, KARAKTERITANSSI NYKYTANSSI JAZZTANSSI SHOWJAZZ STREET DANCE, BREAKDANCE AIKUISTEN RYHMÄT
WILLIPOJAT 1: 5-6-vuotiaat
WILLIPOJAT 2: 6-7-vuotiaat

Poikien omat vauhdikkaat tunnit sisältävät muun muassa akrobatian alkeita, luovia harjoitteita sekä erilaisia pelejä ja leikkejä, jotka tukevat perusliikuntataitojen kehittymistä ja tanssiteknisten perusvalmiuksien oppimista.

Ryhmässä toimimisen taidot sekä koordinaatio, ketteryys ja tasapaino kehittyvät, mistä on hyötyä myös monessa muussa urheilullisessa harrastuksessa.

Pojat ovat luonnollisesti tervetulleita myös Tanssiopiston muille tanssitunneille.

Willipojilla on 45 minuutin tunti kerran viikossa.

AKROMIX: 8-10-vuotiaat pojat

Poikien oma akromix-tunti sisältää muun muassa akrobatiaa, luovia harjoitteita, breakdancen alkeita sekä erilaisia pelejä ja leikkejä, jotka tukevat perusliikuntataitojen vahvistumista ja tanssiteknisten perusvalmiuksien oppimista.

Ryhmässä toimimisen taidot, koordinaatio, ketteryys ja tasapaino vahvistuvat, mistä on hyötyä myös monessa muussa urheilullisessa harrastuksessa. Akromix on myös oivallinen perusta breakdanceen sekä muihin tanssilajeihin.

Pojat ovat luonnollisesti tervetulleita myös Tanssiopiston muille tanssitunneille.

Akromix-oppilailla on 60 minuutin tunti on kerran viikossa.

OPETUSRYHMÄ PÄIVÄ AIKA SALI OPETTAJA ALKAA
WILLIPOJAT 1-2 MA 18.00-18.45 SALI 2 ANU 21.8.2023
AKROMIX TI 17.30-18.30 SALI 2 VERA 22.8.2023