Lappeenrannan Tanssiopistolla ollaan palattu lähiopetukseen

Olemme palanneet kaikkien tanssiryhmiemme osalta lähiopetukseen, ja ryhmäkoot ovat palanneet normaaleiksi. 

Olemme viikon 17 alusta lähtien, 2020, kaikkien tanssiryhmiemme osalta siirtyneet lähiopetukseen ja viikosta 19 lähtien ryhmäkoot palaavat normaaleiksi.

 

Aurinkoisia loppukevään tanssitunteja kaikille oppilaillemme!
toivottaa Lappeenrannan Tanssiopiston väki

 

 

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON HYGIENIAKÄYTÄNNÖT

🔵Lappeenrannan Tanssiopistolla on voimassa maskisuositus:
  • suosittelemme vahvasti kaikille ala-asteikäisille ja sitä vanhemmille maskin käyttöä vieraillessanne Tanssiopiston toimipisteissä. Maskisuositus koskee myös tanssitunteja.
🔵 Tanssituntien välillä on tauko. Tulethan paikalle juuri ennen tanssituntisi alkua. Jos mahdollista, vaihda tanssitunnin vaatteet päällesi jo kotona. Vältäthän tarpeetonta oleskelua pukuhuoneissa. Poistuthan Tanssiopiston tiloista mahdollisimman nopeasti tanssituntisi päätyttyä.
🔵 Pienten oppilaidemme huoltajat voivat saattaa lapsen Tanssiopiston toimipisteeseen, mutta pyydämme huoltajaa tanssitunnin ajaksi poistumaan tiloistamme ja palaamaan hakemaan lasta juuri ennen tanssitunnin päättymistä. Saattajan tulee käyttää kasvomaskia Tanssiopiston tiloissa.
🔵 Luonnollisestikaan tanssitunnille ei tulla sairaana. Edelleen muistamme hyvän käsi- ja yskimishygienian sekä pidämme erityisen hyvää huolta turvaväleistä.
Kiitämme Lappeenrannan Tanssiopiston oppilaita ja vanhempia vastuullisesta toiminnasta!  💛