Lukuvuosi 2023-24 on käynnissä

 

Lukuvuosi 2023-24 alkoi torstaina, 17.8.

Siirry tästä joko tanssituntiemme lukujärjestyksiin, tai lukuvuoden opetuksettomiin loma-aikoihin, ole hyvä:

LUKUJÄRJESTYS 2023-2024 LUKUVUOSI

Lappeenrannan Tanssiopistolla on tänäkin vuonna tarjolla monipuolisesti opintoja niin vasta-alkajille kuin pidempään jo tanssia harrastaneille, lajin pariin palaaville sekä uteliaille kokeilijoille. Kaiken kaikkiaan ryhmiä on noin 70.

 

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2024:

Kaikki syksyllä 2023 aloittaneet oppilaamme ovat automaattisesti myös kevätlukukauden oppilainamme. Mikäli syksyllä aloittanut oppilas haluaa luopua oppilaspaikastaan, ilmoitus tulee tehdä 30.11. mennessä oppilastoimistoon kirjallisesti muutosilmoitus-lomakkeella, kirjeitse, tai suoralla sähköpostilla toimisto@lprto.fi -osoitteeseen.

Oppilaaksi voi tulla myös kevätlukukauden alussa. Ilmoittautumislomakkeemme Eepos-oppilastietojärjestelmässä aukeaa joulukuun alkupuolella. Kaikkiin ryhmiin ei välttämättä mahdu suoraan (tanssiryhmien oppilasmäärässä huomioidaan se, että salissa mahtuu mielekkäästi ja turvallisesti liikkumaan), mutta ilmoittautumislomakkeella voi myös ilmoittautua jonotuspaikalle.

Tammikuun alussa 8.1.-13.1. järjestämme Tule ja tutustu -viikon, jonka aikana voit tulla kokeilemaan tanssituntia, ennen oppilaaksi ilmoittautumista koko kevätkaudelle. Tästä tulee lisää infoa lähempänä oikeaa ajankohtaa kotisivujemme Ajankohtaista-osiossa sekä sosiaalisen median kanavillamme.

 

Tästä pääset artikkeliin, jossa tarkemmin kerrotaan tanssin taiteen perusopetuksesta ja tästä pääset tutkimaan Lappeenrannan Tanssiopiston tanssin taiteen perusopetuksen rakennetta ja kuinka tanssiopinnot Lappeenrannan Tanssiopistolla etenevät. Kaikki oppilaamme, nuorimmista aikuisiin, ovat tanssin taiteen perusopetuksen piirissä!