Lukuvuosi 2023-24 on alkanut

Tutustumisviikon 11.-16.9. tarjous
Maanantain 11.9. ja lauantain 16.9. väliin mahtuu laaja kattaus maksuttomia kokeilutunteja eri tanssilajeissamme, katso lisäinfo TÄÄLTÄ. Tervetuloa kokeilemaan ja inspiroitumaan! Jos innostut liittymään oppilaaksemme, voit tanssia kanssamme seuraavat 3 viikkoa ilmoittautumismaksun hinnalla, ennen sitoutumista koko kaudeksi.

 

Lukuvuosi 2023-24 alkoi torstaina, 17.8.

Siirry tästä joko tanssituntiemme lukujärjestyksiin, tai lukuvuoden opetuksettomiin loma-aikoihin, ole hyvä:

LUKUJÄRJESTYS 2023-2024 LUKUVUOSI

 

Lappeenrannan Tanssiopistolla on tänäkin vuonna tarjolla monipuolisesti opintoja niin vasta-alkajille kuin pidempään jo tanssia harrastaneille, lajin pariin palaaville sekä uteliaille kokeilijoille. Kaiken kaikkiaan ryhmiä on noin 70.

 

 

Opiskelijana saat Eepoksen puolella viestintää opinnoistasi ja ajankohtaisista Tanssiopiston asioista:
 KIRJAUDU EEPOKSEEN TÄSTÄ.
Portaalin etusivulla löytyy myös Eepos-mobiilisovelluksen ohje.

 

 

Toivotamme kaikki uudet sekä palaavat oppilaat lämpimästi tervetulleiksi!

Etkö ehtinyt ilmoittautua vielä?
Joihinkin ryhmiin voi vielä olla hajanaisia oppilaspaikkoja jäljellä, joten täytä vain Eepoksen puolelta ilmoittautumislomake, niin näet, menetkö jonotuspaikalle, vai mahdutko heti mukaan!

Tästä pääset artikkeliin, jossa tarkemmin kerrotaan tanssin taiteen perusopetuksesta ja tästä pääset tutkimaan Lappeenrannan Tanssiopiston tanssin taiteen perusopetuksen rakennetta ja kuinka tanssiopinnot Lappeenrannan Tanssiopistolla etenevät. Kaikki oppilaamme, nuorimmista aikuisiin, ovat tanssin taiteen perusopetuksen piirissä!