LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOLLA TAPAHTUU

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON KEVÄTKAUSI PÄÄTTYY PERJANTAINA 4.6. 

Kevätkauden viimeiset tanssitunnit tanssitaan perjantaina 4.6.

Olethan muistanut varata oppilaspaikan tanssikauden 2021-2022 tanssitunneille 🙂 Lukuvuoden 2021-2022 tanssitunnit alkavat maanantaina 16.8.

Tanssiopiston toimisto on avoinna juhannusviikolle saakka, eli 23.6. saakka. Toimisto on avoinna arkisin klo 12.00-17.00: sähköposti toimisto@lprto.fi ja puhelinvaihde 0400 854 281.

Aurinkoista lomakauden alkua kaikille 🙂 toivottaa Lappeenrannan Tanssiopiston väki

 

LUKUVUOSI HUIPENTUU LUPA TANSSIA! -KEVÄTJUHLAAN LAUANTAINA 5.6. KLO 15.00

Lappeenrannan Tanssiopiston lukuvuosi 2020-2021 huipentuu LUPA TANSSIA! -kevätjuhlaan, jonka ensiesitys on Lappeenrannan Tanssiopiston YouTube-kanavalla lauantaina 5.6. klo 15.00. Linkki LUPA TANSSIA! -kevätjuhlaan tulee tähän torstaina 3.6. Kevätjuhlamme on kaikkien vapaasti katsottavissa.

LUPA TANSSIA! -kevätjuhla koostuu Lappeenrannan Tanssiopiston eri tanssilajien taidokkaista ja värikkäistä tansseista ja tanssijoina on Tanssiopiston oppilaita 5-vuotiaista aikuisiin. Tanssit on kuvattu kuluneen lukuvuoden aikana Tanssiopiston eri toimipisteissä sekä Lappeenranta-salilla.

Useat kevätjuhlamme tansseista ovat hienosti menestyneet valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa ja -kisoissa ja saavuttaneet niissä palkintoja sekä kunniamainintoja.

Kevätjuhlaamme maustavat Lappeenrannan kuvataidekoulun oppilaiden värikkäät tanssiaiheiset työt. Ja kevätjuhlamme juontajina toimivat Tanssiopiston tanssinopettajat.

Tämän LUPA TANSSIA! -kevätjuhlan myötä Lappeenrannan Tanssiopiston väki toivottaa aurinkoa ja iloa kaikkien Lappeenrannan Tanssiopiston oppilaiden ja oppilaidemme kotiväen sekä kaikkien tanssin ystävien kesään 🙂

 

Karakteritanssi 2. ryhmä

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2021-2022 TANSSITUNNEILLE ON KÄYNNISSÄ

Uusien sekä jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuoden 2021-2022 tanssitunneille on käynnissä.

Uusille oppilaille lisää tietoja Tanssiopiston tuntivalikoimasta, tarjouksista ja ilmoittautumisesta täältä.

Jatkaville oppilaille oppilaspaikan varaamisesta ensi lukuvuodelle lisää tietoa täältä.

Tervetuloa Lappeenrannan Tanssiopistolle nauttimaan laadukkaasta ja iloisesta tanssinopetuksesta 🙂

 

ARKTISET ASKELEET -TANSSIKATSELMUKSESTA USEITA PALKINTOJA

Lappeenrannan Tanssiopistolta kuvatallennekarsinnan kautta hyväksyttiin valtakunnalliseen Arktiset askeleet -tanssikatselmukseen viisi tanssia. Kuvatallennekarsintaan lähetettiin eri puolilta Suomea 207 kuvatallennetta, joista 41 tuli valituksi varsinaiseen tapahtumaan. Katselmus järjestetään etätapahtumana, jota voi seurata netin välityksellä.

Lappeenrannan Tanssiopistolta Arktiset askeleet -tapahtumaan valitut tanssit ja palkintosijat:

  • Kohtaus Unikuvaelmasta baletista Don Quijote: katselmuksen pääpalkinto ja valittiin katselmuksen loppunäytökseen (koreografia Arja Tervo ja esiintyjät baletin 6-7. luokalta)
  • Venäläinen tanssi baletista Joutsenlampi: saavutti stipendin ja valittiin katselmuksen loppunäytökseen (koreografia Kasyan Goleizovsky ja esiintyjä baletin 6-7. luokalta)
  • Katsomossa: saavutti stipendin ja valittiin katselmuksen loppunäytökseen (koreografia Vera Kontio ja esiintyjät showjazz 4. ryhmästä)
  • Tanssi ja laula: huomioitiin kunniakirjalla (koreografia Marina Silvennoinen ja esiintyjät Taavetin toimipisteen just dance-ryhmästä)
  • Valkovenäläinen tanssi – Ljavoniha (koreografia Vera Kontio ja esiintyjät karakteritanssin 2. ryhmästä)

 

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON KEVÄTJUHLA LAUANTAINA 5.6. KLO 15.00

Lappeenrannan Tanssiopiston kevätjuhla striimataan lauantaina 5.6. klo 15.00.

Kevätjuhlasta lisää tietoa toukokuun kuluessa 🙂

 

 

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON HYGIENIAKÄYTÄNNÖT

🔵Lappeenrannan Tanssiopistolla on voimassa maskisuositus:
– suosittelemme vahvasti kaikille ala-asteikäisille ja sitä vanhemmille maskin käyttöä vieraillessanne Tanssiopiston toimipisteissä. Maskisuositus koskee myös tanssitunteja.
🔵 Tanssituntien välillä on tauko. Tulethan paikalle juuri ennen tanssituntisi alkua. Jos mahdollista, vaihda tanssitunnin vaatteet päällesi jo kotona. Vältäthän tarpeetonta oleskelua pukuhuoneissa. Poistuthan Tanssiopiston tiloista mahdollisimman nopeasti tanssituntisi päätyttyä.
🔵 Pienten oppilaidemme huoltajat voivat saattaa lapsen Tanssiopiston toimipisteeseen, mutta pyydämme huoltajaa tanssitunnin ajaksi poistumaan tiloistamme ja palaamaan hakemaan lasta juuri ennen tanssitunnin päättymistä. Saattajan tulee käyttää kasvomaskia Tanssiopiston tiloissa.
🔵 Luonnollisestikaan tanssitunnille ei tulla sairaana. Edelleen muistamme hyvän käsi- ja yskimishygienian sekä pidämme erityisen hyvää huolta turvaväleistä.
Kiitämme Lappeenrannan Tanssiopiston oppilaita ja vanhempia vastuullisesta toiminnasta 💛