LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOLLA TAPAHTUU

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOLLA TAPAHTUU

Lappeenrannan Tanssiopiston oppilailla alkaa joululoma 22.12., joten perjantaina 22.12. ei ole lukujärjestyksen mukaisia tanssitunteja. Lukujärjestyksen mukaiset tanssitunnit jatkuvat taas maanantaina 8.1.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018

toivottaa Tanssiopiston väki

MIKSI TANSSIMINEN ON SINUSTA KIVAA, MITÄ TANSSI SINULLE MERKITSEE

Lappeenrannan Tanssiopisto kuluvan lukuvuoden aikana uudistaa tanssin taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmansa. Saadaksemme oppilailtamme vinkkejä ja mielipiteitä, miten oppilaamme toivovat opetustamme kehitettävän, kyselemme marras- joulukuun aikana kaikilta oppilasryhmiltämme, miksi tanssiminen on kivaa tai mitä tanssi sinulle merkitsee. Vastaustapoja on erilaisia. Nuorimmat oppilaamme kertovat mielipiteensä piirtämällä ja kouluikäiset ja aikuiset mm. kirjoittavat ajatuksiaan liimalapuille, jotka kootaan kaikkien nähtäville. Kyselystä saatuja ajatuksia ja mielipiteitä hyödynnetään myös kevätnäytöstemme tansseja rakennettaessa.

 

BALETTI PÄHKINÄNSÄRKIJÄ – KLAARAN JA NIKOLAKSEN TARINA

Lappeenrannan Tanssiopisto ja Lappeenrannan kaupunginteatteri ovat yhdessä tuottaneet baletin Pähkinänsärkijä – Klaaran ja Nikolaksen tarina. Pähkinänsärkijä-baletilla on kaikkiaan 15 esitystä 9.11. – 5.1. teatterin suurella näyttämöllä. Lue lisää baletista Tanssiopiston   tai kaupunginteatterin sivuilta.

Lahjavinkki: joululahjaksi tai syntymäpäiväsankarille pääsylippu balettiin Pähkinänsärkijä – Klaaran ja Nikolaksen tarina

 

TERVETULOA TAMMIKUUN ALUSSA TANSSITUNNILLE MAKSUTTA KOKEILEMAAN

Tammikuun 8.-13. päivä voit tulla vasta-alkajien tanssitunneille maksutta kokeilemaan.