Mikä on Lappeenrannan Tanssiopisto?

Me olemme 1969 perustettu tanssin taiteen perusopetusta antava tanssikoulu.

Lappeenrannan Tanssiopistolla tanssia harrastaa lapsia, nuoria ja aikuisia. Poikia 700 oppilaasta on hieman alle 100, mikä on hieno saavutus tanssinopetuksen alalla. Tanssiopiston nuorimmat oppilaat ovat 3-vuotiaita ja yläikärajaa ei tanssin harrastamiseen ole. Opetustarjonnassamme on moninainen valikoima eri tanssilajeja ja eri-ikäisten tanssitunteja: vasta-alkajille on tarjolla yli 40 eri tanssituntia ja tanssia aiemmin harrastaneille on runsaat 70 tanssituntia, joista valita itselle sopiva.

Lappeenrannan Tanssiopiston tekemässä asiakaskyselyssä Tanssiopiston oppilailta kysyttiin mm. mikä tanssiopinnoissa on itsellesi tärkeää. Monien mielenkiintoisten ja positiivisten vastausten joukosta poimin tämän: ”Yhteenkuuluvuus – Tanssiopisto on iso perhe, jonne voi tulla koulun jälkeen rentoutumaan, pitämään hauskaa ja ravistelemaan pois päivän turhat asiat. On tärkeä tuntea kuuluvansa johonkin ja tuntea tulevansa otetuksi avosylin vastaan.”

Lappeenrannan Tanssiopisto on tanssin taiteen perusopetusta antava tanssioppilaitos, jonka Sonja Tammela perusti vuonna 1969. Nyt uusi sukupolvi vastaa lappeenrantalaisesta tanssinopetuksesta. Työtä kaikenikäisten kanssa tehdään Sonja Tammelan hengessä vastuuntuntoisesti ja lämmöllä. Uteliaisuus pitää kiinni ajassa, avoimuus auttaa tavoittamaan uusia yhteistyökumppaneita ja tinkimätön harjoittelu saavuttamaan tavoitteet – niin yhteiset kuin henkilökohtaisetkin.

Tanssia tosissaan, mutta ei totisena!

Tanssillisin terveisin

Kaija Kontunen-Forsblom
rehtori
Lappeenrannan Tanssiopisto