KUVAKISAN JA KUVAKISAN ARVONNAN SÄÄNNÖT

#minätanssin-kuvakisaan osallistuminen
Lappeenrannan Tanssiopisto järjestää #minätanssin-kuvakisan Facebookissa ja Instagramissa, johon voivat osallistua kaikki yli 13-vuotiaat. Kuvakisaan osallistuminen tapahtuu postaamalla oma tanssikuva Facebookiin ja/tai Instagramiin.

Tanssiopiston raati valitsee postatuista kuvista ne, jotka julkaistaan Lappeenrannan Tanssiopiston kotisivujen #minätanssin-kuvakisan sivulla. Äänestyksen kautta näistä tanssikuvasta valitaan kuvakisan voittaja. Äänestyksessä eniten ääniä saanut tanssikuva/postaus voittaa 200 euron Tanssiopiston lahjakortin. Kuvakisan voittaja ja kisaan osallistunut kuva julkaistaan myös Lappeenrannan Tanssiopiston kotisivuilla. Lahjakortilla voi maksaa Tanssiopiston tanssitunteja tai tanssitunneilla tarvittavia varusteita. Kuvakisaan voi osallistua 28.6.-28.7.2019.

#minätanssin-kuvakisan parhaan kuvan äänestykseen osallistuminen
Kuvakisan parhaan kuvan äänestämiseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Äänestys tapahtuu sähköisesti Lappeenrannan Tanssiopiston kotisivujen #minätanssin-kuvakisan sivulla.

Lappeenrannan Tanssiopiston kuvakisan parhaan kuvan äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yksi 50 euron arvoinen lahjakortti, jolla voi maksaa Tanssiopiston tanssitunteja tai Tanssiopiston tanssitunneilla tarvittavia varusteita. Kuvakisan äänestykseen voi osallistua 1.-11.8.2019 ja äänestysaika päättyy 11.8. klo 24.00. Arvonta suoritetaan 12.8.2019.

Kuvakisan voittajalle sekä Kuvakisan äänestykseen osallistuneiden arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Facebook ei ole osallisena arvontaan.
Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

1. Kuvakisan järjestäjä
Lappeenrannan Tanssiopisto
Y-tunnus: 1092385-3
Osoite: Suvorovinkuja 3, 53900 Lappeenranta

2. Kuvakisan ajankohta, osallistumiskelpoisuus ja arvonnan ajankohta
Kuvakisaan voi osallistua omalla tanssikuvalla 28.6-.28.7.2019.
Kuvakisaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 13-vuotiaat pois lukien Lappeenrannan Tanssiopiston henkilökunta. Kuvakisan voittaja ratkeaa 12.8.2019 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kuvakisan parhaan kuvan äänestämiseen 1.-11.8.2019 voivat osallistua Suomessa asuvat pois lukien Lappeenrannan Tanssiopiston henkilökunta. Äänestäneiden kesken arvotaan yksi lahjakortti. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan 12.8.2019 voitosta henkilökohtaisesti.

3. Palkinnot
Kuvakisan voittanut saa 200 euron arvoisen Tanssiopiston lahjakortin.
Arvonnan voittaja saa 50 euron arvoisen Tanssiopiston lahjakortin.
Palkintoa eri voi muuttaa rahaksi.

4. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kuvakisaan ja/tai kuvakisan äänestyksen osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä. Lappeenrannan Tanssiopisto pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan #minätanssin-kuvakisaa koskevilla sivuilla.

5. Henkilötietojen käsittely
Lappeenrannan Tanssiopisto käsittelee kuvakisaan ja arvontaan osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Lappeenrannan Tanssiopisto ei luovuta osallistujien tietoja Tanssiopiston ulkopuolelle kolmansille tahoille eikä käytä osallistujien tietoja suoramarkkinointiin. Lisätietoja tietosuojasta löytyy oheisesta rekisteriselosteesta.

6. Voittajien nimen julkaiseminen
Kuvakisaan ja äänestykseen osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista kuvakisan ja arvonnan voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

7. Kuvakisan järjestäjän ja kuvakisaan ja kisan äänestykseen osallistuvien vastuut
Lappeenrannan Tanssiopisto vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Lappeenrannan Tanssiopisto ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

8. Oikeudet Kuvakisan puitteissa toimitettuun materiaaliin
Osallistumalla Kuvakisaan osallistuja vakuuttaa, että hän on luonut kilpailuun toimittamansa materiaalin, tanssikuvan itse. Osallistuja vakuuttaa ja vastaa, että tanssikuva ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastaista.

Osallistumalla kuvakisaan osallistuja antaa Lappeenrannan Tanssiopistolle ilman eri korvausta pysyvän ja yksinomaisen käyttöoikeuden kuvakisaan toimittamaansa tanssikuvaan. Käyttöoikeuden nojalla Lappeenrannan Tanssiopistolla on siten yksinoikeus käyttää ja hyödyntää tanssikuvaa millä tahansa nyt tunnetulla ja tulevaisuudessa tunnetuksi tulevalla tavalla ja alustalla.

9. Muut ehdot
Osallistumalla kuvakisaan tai kisan parhaan kuvan äänestykseen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Lappeenrannan Tanssiopiston niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kuvakisan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Lappeenrannan Tanssiopistosta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja. Lappeenrannan Tanssiopisto pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kuvakisaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kisan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Muutoksista ilmoitetaan Lappeenrannan Tanssiopiston kotisivuilla www.lprto.fi.

Lappeenrannan Tanssiopiston järjestämä kuvakisa Facebookissa tai Instagramissa ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, tukema tai sponsoroima ja näin ollen kuvakisaan osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailun osalta.