HELINÄ KAREINEN

KAIJA KONTUNEN-FORSBLOM MICHAEL GEPPERT HISKI HÄMÄLÄINEN VERA KONTIO SINI MÄENPÄÄ ANNA-MARIA PAADAR JUULI PELTOLA-KIVINIEMI MARINA SILVENNOINEN MIRKA LILJEQVIST ANU ITKONEN HELINÄ KAREINEN TOIMISTO TANSSIOPISTON JOHTOKUNTA

Helinä Kareinen

Helinä on vuonna 2017 valmistunut tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta pääaineenaan baletti. Tanssiopiston oppilaista ja oppilaiden vanhemmista useat varmasti muistavat Helinän, sillä hän ollut aiemminkin opettajana Tanssiopistolla ja onpa Helinä myös saanut perustiedot ja taidot tanssista juuri Lappeenrannan Tanssiopistolla – eli Helinä on lähtöisin Lappeenrannasta.

Helinä on tanssin ohella kovasti kiinnostunut teatterista ja viimeeksi Helinä on nähty UIT:n eli Uuden Iloisen Teatterin tuotannossa Helsingissä.

Helinä kertoo, että tanssinopettamisessa hänelle avainsanoja ovat avoin vuorovaikutus ja tasa-arvoinen kohtelu. Helinä toivoo, että oppilaat inspiroituvat omasta kehostaan ja sen mahdollisuuksista. Helinän tavoitteena on luoda tunneilla kannustava ja motivoitunut ilmapiiri sekä tanssin tuoma onni!