Tule revittelemään showfiiliksellä: Commercial Jazz -workshop 14.10.

Meillä on ilo saada kansainvälisesti menestynyt tanssija Iina Havia pitämään tehokkaan kahden tunnin Commercial Jazz -workshopin halukkaille osallistujille!

Iina Havia on Lappeenrannan Tanssiopiston alumni ja suoritti tanssin taiteen perustutkintonsa meillä 2001-2016, minkä jälkeen hän on tehnyt monipuolisesti tanssin jatko-opiskeluja sekä esiintymisiä sisältävää uraa esimerkiksi Ruotsissa ja Espanjassa. Viimeisimpänä sulkana hattuun Iinalta löytyy työ Disneyland Pariisista, joten esiintyvän taiteilijan rooli on hänelle selkäydintä myöten tuttu.

Iina on esiintyjänä energinen tarinankertoja, joka vangitsee katsojan mukaansatempaavaan ja yllättäviäkin elementtejä sisältäviin koreografioihin. Commercial Jazz ei ole koskaan tasapaksua tai puolivillaista ilmaisultaan, vaan tässä workshopissa sinäkin pääset revittelemään ja pitämään hauskaa aidossa showfiiliksessä!

 

Milloin tämä on?

Commercial Jazz -workshop järjestetään Lappeenrannan Tanssiopistolla lauantaina 14.10. klo 13.00-15.00.
Sali, missä tanssimme on yläkerrassa sijaitseva Sonja-salimme.

Kuinka pääsen mukaan?

Ilmoittaudu 9.10. mennessä emailiin: krista.holappa@lprto.fi.
Workshop järjestetään, jos minimiosallistujämäärä toteutuu.

Kerro ilmoittautuessasi nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Alaikäisiltä pyydämme myös huoltajan yhteystiedot (sähköposti sekä puhelinnumero).

Osallistumismaksu on 25 €. Maksu laskutetaan jälkikäteen.

 

Workshopin sisältö:

Kahden tunnin aikana lämmitellään, tehdään showjazzin tekniikkaharjoituksia sekä opetellaan koreografia.

Suosittelemme tulemaan workshoppiin joko paljain jaloin tai sisäliikuntaan sopivilla lenkkareilla. Tärkein varuste tälle tanssitunnille on kuitenkin rento ja positiivinen asenne; löydät peilikuvastasi kenties maailmanluokan tähden vielä!