ALEXANDRA PEKANPALO

KAIJA KONTUNEN-FORSBLOM MICHAEL GEPPERT HISKI HÄMÄLÄINEN LOTTA HÄMÄLÄINEN VERA KONTIO SINI MÄENPÄÄ NOORA MYYRYLÄINEN ANNA-MARIA PAADAR ALEXANDRA PEKANPALO JUULI PELTOLA-KIVINIEMI MARINA SILVENNOINEN TOIMISTO TANSSIOPISTON JOHTOKUNTA

Alexandra “Ässä”  Pekanpalo

(palaa opetustyöhön tammikuussa)

Olen tanssinut koko ikäni ja tanssinopettajana olen toiminut lähes 10 vuotta mm. Helsingin tanssiopistolla, Tanssikoulu Flow:lla ja Taidetehtaan Tanssikoululla. Tanssinopetustyön lisäksi olen aktiivisesti kilpaillut ja erilaisissa tanssikilpailuissa, joista on tullut niin kultaa, hopeaa kuin pronssia. Valmennan myös tanssiryhmiä eri kilpailuihin ja katselmuksiin. Keikkailen paljon ja esiinnyn mm. erilaisissa tapahtumissa ja musiikkivideoilla. Street-tanssin lajiosaamiseni on laaja: esimerkiksi street/hiphop, house, locking, stepping, dancehall reggae ja twerkkaus. Pidän paljon fuusioimisesta ja sekoitan koreografioissani erilaisia tyylilajeja keskenään.

Olen energinen ja iloinen persoona. Tunneillani on rento meno ja tärkeintä on tanssista nauttiminen, itsensä ilmaisu ja heittäytyminen.