Aikuisten ryhmät, williäijät

TAAPERO JA VANHEMPI LASTENTANSSI POIKIEN TUNNIT TANSSIN PERUSTEET KLASSINEN BALETTI, KARAKTERITANSSI JUST DANCE NYKYTANSSI JAZZTANSSI SHOWJAZZ STREET DANCE, BREAKDANCE AIKUISTEN RYHMÄT, WILLIÄIJÄT

WILLIÄIJÄT

Miesten omalla williäijien-tunnilla rehvakkaan rempseästi, turhia sievistelemättä liikutaan ja tanssitaan. Tunneilla edesautetaan kehon ja mielen hyvinvointia sekä tutustutaan katutanssin ja nykytanssin eri osa-alueidein perusteisiin. Williäijien-tunti on kerran viikossa ja tunnin pituus on 60 min. Katso lukujärjestyksestä williäijien-tunnin ajankohta.

 AIKUISTEN JUST DANCE

Aikuisten just dance -tunneilla tutustutaan letkeän luontevasti baletin, nykytanssin ja jazztanssin perusteisiin aikuisen kehon ehdoilla. Tunnit sisältävät myös kehonhuoltoa eli venytyksiä ja voimaharjoituksia. Aikuisten just dance  -tunti on oivallinen tapa tutustua sekä balettiin, nykytanssiin että jazztanssiin. Lisäksi tunneilla kehittyvät niin kehonhallinta kuin notkeus. 75 minuutin justa dance -tunti on kerran viikossa. Katso lukujärjestyksestä tanssituntien ajankohdat.

AIKUISTEN BALETTI16074_8946

Aikuisten balettitunneilla jatketaan tietojen ja taitojen syventämistä baletin tanssitekniikan perusteista aikuisen kehon ehdoilla. Tunnit sisältävät tanssitekniikan lisäksi vartalon elastisuutta ja voimaa lisääviä harjoituksia sekä rentoutusharjoituksia. Pienet tanssisommitelmat ovat myös osa oppituntien sisältöä. Aikuisten baletti 1. ryhmä on baletista kiinnostuneita vasta-alkajia varten.  Aikuisten baletti 2. ryhmän oppilaat ovat harrastaneet aiemmin vuoden balettia tai jotain muuta tanssi- tai liikuntalajia ja aikuisten baletti 3. ryhmän oppilaat ovat vähintään kaksi vuotta harrastaneet balettia. Aikuisten balettiryhmillä on yksi 75 minuutin tanssitunti viikossa.

AIKUISTEN NYKYTANSSI

Aikuisten nykytanssitunneilla syvennetään tietoja ja taitoja nykytanssista aikuisen kehon ehdoilla. Tunneilla opitaan tanssitekniikan lisäksi kehonhallintaa ja tanssi-ilmaisua sekä tilan hahmottamista. Tanssi-improvisaatio on myös oleellinen osa nykytanssituntia. Pienistä tanssisommitelmista kootaan lukuvuoden lopussa kokonainen tanssi. Aikuisten nyktanssitunnin oppilaat ovat harrastaneet vuoden tanssia. 75 minuutin tanssitunti on kerran viikossa.

16069_7702AIKUISTEN JAZZTANSSI

Aikuisten jazztanssitunneilla pureudutaan jazztanssin tekniikkaan aikuisen kehon ehdoilla. Tuntien elementtejä ovat mm. vartalon eri osien isolation-tekniikka, liikkeen irtonaisuus, rytmisyys ja dynaamisuus. Tanssitekniikan lisäksi tunnit sisältävät kehonhuoltoa. Pienistä tanssisommitelmista lukuvuoden mittaan kootaan kokonainen tanssi. Aikuisten jazztanssitunnin oppilaat ovat harrastaneet vuoden tanssia. 75 minuutin tanssitunti on kerran viikossa.

OPETUSRYHMÄ PÄIVÄ AIKA SALI OPETTAJA ALKAA
AIKUISTEN JUST DANCE TI 18.30-19.45 SALI 2 ANNA-MARIA 14.8.
AIKUISTEN BALETTI 1 MA 19.15-20.30 SONJA-SALI VERA 13.8.
AIKUISTEN BALETTI 2 TO 19.00-20.15 SALI 2 MARINA 16.8.
AIKUISTEN BALETTI 3 TO 17.45-19.00 SALI 4 LOTTA 16.8.
AIKUISTEN JAZZTANSSI TI 17.30-18.45 SONJA-SALI JUULI 14.8.
AIKUISTEN NYKYTANSSI KE 17.30-18.45 SONJA-SALI ANNA-MARIA 15.8.
WILLIÄIJÄT MA 19.00-20.15 SALI 2 MICHAEL 27.8.