Aikuisten ryhmät, williäijät

LAPSI JA VANHEMPI LASTENTANSSI POIKIEN TUNNIT TANSSIN PERUSTEET KLASSINEN BALETTI, KARAKTERITANSSI JUST DANCE NYKYTANSSI JAZZTANSSI SHOWJAZZ STREET DANCE, BREAKDANCE AIKUISTEN RYHMÄT, WILLIÄIJÄT

WILLIÄIJÄT

Miesten omalla williäijien-tunnilla rehvakkaan rempseästi, turhia sievistelemättä liikutaan ja tanssitaan. Tunneilla edesautetaan kehon ja mielen hyvinvointia sekä tutustutaan katutanssin ja nykytanssin eri osa-alueidein perusteisiin. Williäijien-tunti on kerran viikossa ja tunnin pituus on 75 min. Katso lukujärjestyksestä williäijien-tunnin ajankohta.

 AIKUISTEN JUST DANCE

Aikuisten just dance -tunneilla tutustutaan letkeän luontevasti baletin, nykytanssin ja jazztanssin perusteisiin aikuisen kehon ehdoilla. Tunnit sisältävät myös kehonhuoltoa eli venytyksiä ja voimaharjoituksia. Aikuisten just dance  -tunti on oivallinen tapa tutustua sekä balettiin, nykytanssiin että jazztanssiin. Lisäksi tunneilla kehittyvät niin kehonhallinta kuin notkeus. 75 minuutin justa dance -tunti on kerran viikossa. Katso lukujärjestyksestä tanssituntien ajankohdat.

AIKUISTEN BALETTI16074_8946

Baletti on esteettinen taidelaji ja monipuolinen liikuntalaji. Balettitunneilla kehitetään lajille ominaista jalkojen aukikiertoa ja vahvistetaan tasapainoa sekä hyppy- ja pyörimistekniikkaa. Tunneilla tehdään harjoituksia tangon ääressä ja keskilattialla.

Aikuisten balettitunneilla tutustutaan baletin tanssitekniikan perusteisiin aikuisen kehon ehdoilla. Tunnit sisältävät tanssitekniikan lisäksi vartalon elastisuutta ja voimaa lisääviä harjoituksia sekä rentoutusharjoituksia. Pienet tanssisommitelmat ovat myös osa oppituntien sisältöä.

Aikuisten baletti 1. ryhmä on baletista kiinnostuneita vasta-alkajia varten.  Aikuisten baletti 2. ryhmän oppilaat ovat harrastaneet vuoden balettia tai jotain muuta tanssi- tai liikuntalajia ja aikuisten baletti 3. ryhmän oppilaat ovat vähintään kaksi vuotta harrastaneet balettia. Aikuisten balettiryhmillä on yksi 75 minuutin tanssitunti viikossa.

AIKUISTEN NYKYTANSSI

Nykytanssi on monipuolinen taide- ja liikuntamuoto, jossa yhdistetään erilaisia tanssityylejä ja -tekniikoita, parityöskentelyä, akrobatiaa ja luovaa tanssi-ilmaisua mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Nykytanssissa korostuvat luovuus, ilmaisu ja kokemuksellisuus.

Aikuisten nykytanssitunneilla perehdytään lajiin aikuisen kehon ehdoilla. Tunneilla opitaan tanssitekniikan lisäksi kehonhallintaa ja tanssi-ilmaisua sekä tilan hahmottamista. Tanssi-improvisaatio on myös oleellinen osa nykytanssituntia. Pienistä tanssisommitelmista kootaan lukuvuoden lopussa kokonainen tanssi.

Aikuisten nyktanssitunnin oppilaat ovat vuoden harrastaneet tanssia. 75 minuutin tanssitunti on kerran viikossa.

AIKUISTEN JAZZTANSSI

Afroamerikkalaisen kulttuurin piirissä kehittyneen jazztanssitekniikan olennaisia elementtejä ovat vartalon eri osien isolation-tekniikka, liikkeen irtonaisuus, rytmisyys ja dynaamisuus. Afrikkalaisten vaikutteiden lisäksi tämä monipuolinen ja energinen tanssilaji sisältää vaikutteita nykytanssista, baletista ja musikaalitansseista.

Aikuisten jazztanssitunneilla pureudutaan jazztanssin tekniikkaan aikuisen kehon ehdoilla. Tanssitekniikan lisäksi tunnit sisältävät kehonhuoltoa. Pienistä tanssisommitelmista lukuvuoden mittaan kootaan kokonainen tanssi.

Aikuisten jazztanssitunnin oppilaat ovat harrastaneet vuoden tanssia. 75 minuutin tanssitunti on kerran viikossa.

AIKUISTEN STREET DANCE

Street dance on nuorisokulttuurista ja -musiikista kumpuava tanssilaji. Street dance sisältää useita tanssityylejä kuten hiphop, locking, popping ja house. Aikuisten street dance tunneilla tutustutaan näiden eri tyylien perusteisiin aikuisen kehon ehdoilla. Tämä letkeä ja energinen tanssilaji kehittää vartalon hallintaa, rytmitajua sekä fyysisen kunnon lisäksi tuo iloa ja hyvää mieltä.

60 minuutin tanssitunti on kerran viikossa.

OPETUSRYHMÄ PÄIVÄ AIKA SALI OPETTAJA ALKAA
AIKUISTEN JUST DANCE KE 18.15-19.30 SALI 3 ANNA-MARIA 14.8.
AIKUISTEN BALETTI 1 TO 19.45-21.00 SALI 3 MARINA 15.8.
AIKUISTEN BALETTI 2 MA 19.45-21.00 SALI 2 VERA 12.8.
AIKUISTEN BALETTI 3 TI 18.15-19.30 SONJA JUULI 13.8.
AIKUISTEN NYKYTANSSI TO 18.15-19.30 SALI 4 ANNA-MARIA 15.8.
AIKUISTEN JAZZTANSSI 1 KE 19.30-20.45 SALI 3 ANNA-MARIA 14.8.
AIKUISTEN JAZZTANSSI 2 TO 19.45-21.00 SONJA JUULI 15.8.
AIKUISTEN STREET DANCE TI 20.00-21.00 SALI 3 MICHAEL 13.8.
WILLIÄIJÄT MA 19.45-21.00 SALI 3 MICHAEL 12.8.