TANSSIOPISTON LUKUVUODEN 2020-2021 UUSIEN TANSSINOPETTAJIEN ESITTELY

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOLLE ON TULOSSA MUUTAMIA UUSIA OPETTAJIA LUKUVUODELLE 2020-2021

Tällä sivulla esittelemme ensi lukuvuoden uudet tanssinopettajamme ja ensimmäisenä esittelyvuorossa on Mirka Liljeqvist, joka tulee Tanssiopistolle opettamaan mm. street dancea.

Toinen uusista tanssinopettajistamme on monelle Lappeenrannan Tanssiopiston oppilaista tuttu Anu Itkonen, joka tulee Juuli-opettajamme äitiysloman sijaiseksi. Anu opettaa Tanssiopistolla mm. jazztanssia.

MIRKA LILJEQVIST

Mirkan oma laji on street/hip hop, jota hän on tanssinut 9-vuotiaasta lähtien.
Mirka on ollut monissa projekteissa mukana (mm. Uusi Päivä-musiikkivideo) ja hän on Kotkassa ohjannut nuorten kilpailevaa 7th Street Crew -ryhmää, joka on viime vuosina hienosti sijoittunut erilaisissa tanssikisoissa.

Mirka Liljeqvist on kokenut tanssinopettaja, joka on tottunut opettamaan niin lapsia kuin aikuisia. Mirka on toiminut tanssinopettajana mm. Tanssiklubi Kotkan Hyrrissä ja Studio Dance Pitissä Kouvolassa.

Mirka kertoo, että hän kannustaa, rohkaisee ja luo tunneille mahtavat tanssimeiningit: “Joraillaan niin uusien kuin old school- biisien tahtiin.”

Kovasti täällä Lappeenrannan Tanssiopistolla odotellaan jo ensi lukuvuoden alkua ja aurinkoisen ja energisen Mirkan tanssitunteja 🙂 Mirkalle on kerrottu, että myös Lappeenrannan Tanssiopiston street dancen harrastajat mieluusti osallistuvat erilaisiin tanssikisoihin.

 

ANU ITKONEN

Anu on valmistunut tanssiopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2018 pääaineenaan jazztanssi. Tanssinopettajana Anu on  työskennellyt jo yli 20 vuoden ajan hyvin monipuolisesti eri tanssilajien ja eri ikäisten tanssiopppilaiden parissa.

Anu on varmasti useille edistyneemmille oppilaillemme tuttu, sillä hän opetti Lappeenrannan Tanssiopistolla vuosina 1999-2014. Tämän jälkeen hän on opettanut mm. Kouvolan tanssikouluissa sekä Keravan ja Lahden Tanssiopistoilla.

Anu Itkonen työskentelee myös koreografina ja hänen töitään on voinut nähdä mm, Lappeenrannan ja Kouvolan teattereissa.

Tanssinopettamisessa Anulle on tärkeää jokaisen hyvä olo ryhmässä ja kaiken ikäisten tanssitunneilla hän panostaakin paljon ryhmäytymiseen.

Anu kertoi, että hänestä on ihana palata Lappeenrantaan ja hän odottaa kovin uusia oppilaita ja toivooo saavansa tanssia myös tuttujen entisten oppilaidensa kanssa.

Näin myös Lappeenrannan Tanssiopistolla iloitaan Anun paluusta “juurilleen”; on hienoa, että saimme Juuli opettajamme äityisloman sijaiseksi näin kokeneen, taitavan ja monipuolisen tanssinopettajan 🙂

 

HELINÄ KAREINEN

Helinä on vuonna 2017 valmistunut tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta pääaineenaan baletti. Tanssiopiston oppilaista ja oppilaiden vanhemmista useat varmasti muistavat Helinän, sillä hän ollut aiemminkin opettajana Tanssiopistolla ja onpa Helinä myös saanut perustiedot ja taidot tanssista juuri Lappeenrannan Tanssiopistolla – eli Helinä on lähtöisin Lappeenrannasta.

Helinä on tanssin ohella kovasti kiinnostunut teatterista ja viimeeksi Helinä on nähty UIT:n eli Uuden Iloisen Teatterin tuotannossa Helsingissä.

Helinä kertoo, että tanssinopettamisessa hänelle avainsanoja ovat avoin vuorovaikutus ja tasa-arvoinen kohtelu. Helinä toivoo, että oppilaat inspiroituvat omasta kehostaan ja sen mahdollisuuksista.  Helinän tavoitteena on luoda tunneilla kannustava ja motivoitunut ilmapiiri sekä tanssin tuoma onni!

Lappeenrannan Tanssiopiston väestä on vallan mainiota päästä taas tekemään yhteistyötä mutkattoman, hulvattoman mukavan ja iloisen Helinän kanssa.