UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ

TERVETULOA ILOISEEN JA OSAAVAAN LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOON

UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ

Uusien oppilaiden ilmoittautumiset lukuvuodelle 2019-2020 ovat käynnissä ja vielä hienosti ehtii mukaan. Tarjolla on suuri valikoima eri lajien tanssitunteja eri ikäisille oppilaille – lapsille, nuorille ja aikuisille. Huomaathan myös uudet etätoimipisteemme Lauritsalan päiväkodilla sekä Lauritsalan ja Lappeen kouluilla.

Katso alta tarjouksemme uusille oppilaille 🙂 

 

ILMOITTAUTUMISET ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA 

 

 

 

TANSSILLISIA TARJOUKSIA UUSILLE OPPILAILLE 🙂

Kun ilmoittautuu 22.9. mennessä, voi 20 euron ilmoittaumismaksulla kokeilla valitsemallaan tanssitunnilla kahden viikon ajan ennen sitoutumista koko syyslukukauden ajaksi.

Lukukausimaksuun tulee alennus, kun lukukauden jo alettua ilmoittautuu oppilaaksi Lappeenrannan Tanssiopistoon. Kysy tarjouksesta lisää Tanssiopiston toimistosta.

TARJOUS UUSINA OPPILAINA ILMOITTAUTUVILLE POJILLE 🙂

Willipoika-, willimies-, akromix- ja breakdance 1. ryhmiin uusina oppilaina ilmoittautuvat pojat voivat koko syyslukukauden kokeilla maksamalla ainoastaan 20 euron ilmoittautumismaksun.

UUSIA ETÄTOIMIPISTEITÄ 🙂

Lappeenrannan Tanssiopisto on aloittanut uudet toimipisteet Lappeen ja Lauritsalan kouluilla sekä Lauritsalan päiväkodilla. Lauritsalan päiväkodin ja Lappeen koulun liikuntasalissa on tanssitunti 4-6-vuotiaille (lastentanssi). Lauritsalan ja Lappeen koulun liikuntasalissa 7-9-vuotiaille (tanssin perusteet) ja yli 10-vuotiaille (just dance). Tervetuloa aloittamaan tanssiharrastus lähellä omaa kotia päiväkoti- tai koulupäivän päätteeksi 🙂

AIKUISILLE UUTTA 🙂

Aikuisille alkaa kaksi omaa street dance -tuntia, joiden opettajana on ihana ja kokenut tanssinopettajamme Michael Geppert.

Aikuisille on tarjolla neljä eri baletin ryhmää:  akuisten baletti 1 B sekä 1 A ovat vasta-alkajille, aikuisten baletti 2. ryhmän oppilailla on vuoden tai kahden tanssitausta sekä aikuisten baletti 3. ryhmä, joka on jo edistyneemmille baletin harrastajille.

Aikuisten jazztanssiin on tullut yksi tasoryhmä lisää: tarjolla on aikuisten jazztanssi 1. ryhmä, jossa edetään maltillisemmin jazztanssin maailmaan sekä aikuisten jazztanssi 2. ryhmä, joka on suunnattu jazztanssia jo enemmän harrastaneille.

Oppilaat kaikkiin ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraa myös facebook- ja instagram-sivujamme, joista löydät runsaasti ajankohtaista tietoa 🙂

Lappeenrannan Tanssiopiston toimisto on avoinna arkisin klo 12.00-19.00 puhelinvaihde 0400 854 281. Mielellämme autamme kaikkia löytämään itselleen sopivan tanssitunnin 🙂

TERVETULOA 🙂