#minätanssin-kuvakisa

#minätanssin-kuvakisa

OTA OMA TANSSIKUVA JA VOITA TANSSIOPISTON 100 € LAHJAKORTTI

Osallistu #minätanssin-kuvakisaan Instagramissa tai Facebookissa ja voita itsellesi 100 € arvoinen Tanssiopiston lahjakortti. Lahjakortilla voi maksaa Lappeenrannan Tanssiopiston tanssitunteja tai Tanssiopiston tanssitunneilla tarvittavia varusteita.

Et tarvitse minkäänlaista aiempaa tanssitaustaa, ainoastaan hyvän fiiliksen ja kuvan, joka kertoo, mikä saa sinut tanssimaan. Kerro kuvatekstissä, mikä sinua liikuttaa ja lisää postaukseesi #minätanssin ja @lprtanssiopisto, niin varmistat, että raati löytää kuvasi! Muista osallistua 28.7. mennessä.

Lappeenrannan Tanssiopiston opettajista ja opiskelijoista koostuva raati valitsee kymmenen finalistikuvaa, jotka pääsevät tänne kotisivuillemme äänestykseen. Kaikki voivat 1.-11.8. äänestää mieleistään kuvaa. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 50 € arvoinen Tanssiopiston lahjakortti, jolla voi maksaa Tanssiopiston tanssitunteja tai Tanssiopiston tanssitunneilla tarvittavia varusteita. #minätanssin-kuvakisan eniten ääniä saanut voittaja ratkeaa 12.8.

 

KUVAKISAN JA ARVONNAN SÄÄNNÖT TUTUSTU TIETOSUOJAAN

 

TANSSILLISEN AURINKOISTA KESÄÄ  KAIKILLE JA ROHKEASTI KUVAAMAAN OMAA TANSSIKUVAA 🙂

toivottaa Lappeenrannan Tanssiopiston väki