LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON KEVÄTNÄYTÖKSET JA 50-VUOTISJUHLANÄYTÖS

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON 50-VUOTISTA TAIVALTA JUHLISTAVAT KEVÄTNÄYTÖKSET

Lappeenrannan Tanssiopiston 50-vuotisjuhlavuotta juhlistavat kevätnäytökset ovat Lappeenranta-salilla

  • sunnuntaina 28.4. klo 13.00 ja klo 18.00
  • lauantaina 4.5. klo 13.00 ja klo 18.00

Kevätnäytösten ohjelma koostuu mm. Tanssiopiston perustajan Sonja Tammelan näyttävistä koreografioista, vuosien varrella Tanssiopiston opettajien tekemistä mieleenpainuvista tansseista ja tämän lukuvuoden aikana eri kilpailuihin ja katselmuksiin tehdyistä uusista tanssiteoksista.

Pääsylippujen myynti kevätnäytöksiin alkaa maanantaina 1.4.

 

LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON 50-VUOTISJUHLANÄYTÖS ON SUNNUNTAINA 5.5. KLO 15.00

Lappeenrannan Tanssiopiston 50-vuotisjuhlavuosi huipentuu juhlanäytökseen, joka on Lappeenranta-salilla sunnuntaina 5.5. klo 15.00. Juhlanäytöksessämme vierailijoina on Lappeenrannan Tanssiopiston entisiä oppilaita, jotka toimivat tanssijoina eri puolilla maailmaa. Näytöksessä on myös Tanssiopiston perustajan Sonja Tammelan hienoja koreografioita Tanssiopiston edistyneimpien oppilaiden esittämänä. Juhlanäytöksessämme näet läpileikkauksen Lappeenrannan Tanssiopiston eri tanssilajien parhaimmista numeroista.

50-vuotisjuhlanäytöksen jälkeen Lappeenrannan Tanssiopiston Sonja-salissa on 50-vuotisjuhlat.

Pääsylippujen myynti niin 50-vuotisjuhlanäytökseeen kuin 50-vuotisjuhlaan alkaa maanantaina 1.4.