VIELÄ MAHTUU MUKAAN, KUN TOIMIT RIPEÄSTI

ILMOITTAUTUMISET LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTOON OVAT KÄYNNISSÄ JA JUHLAVUODEN KUNNIAKSI LUKUKAUSIMAKSUISTA ON ERIKOISTARJOUKSIA

Vielä mahtuu mukaan, kun pitää kiirettä :-)! Lukukausimaksuun tulee alennus, kun lukukauden jo alettua ilmoittautuu Tanssiopistoon oppilaaksi. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

JUHLAVUODEN TARJOUS LAPPEENRANNAN TANSSIOPISTON LINNOITUKSEN TOIMIPISTEEN ALLE KOULUIKÄISILLE OPPILAILLE

Syyslukukaudella lukukausimaksu on 159 € (norm.189,50 €).

Suomi 100 – ja Koko Suomi tanssii -juhlavuoden kunniaksi lukukausimaksuista on syyslukukauden ajan tarjous Tanssiopiston Linnoituksen toimipisteen alle kouluikäisille oppilaille seuraavissa ryhmissä: taapero ja vanhempi, lapsi ja vanhempi, lastentanssi 4-6 –vuotiaat ja willipojat. Tarjous koskee niin uusia kuin Tanssiopistolla jatkavia oppilaita.

TARJOUS UUSINA OPPILAINA ALOITTAVILLE POJILLE

Willipoikien -, willimiesten -, akromix- tai breakdance ryhmiin uusina oppilaina ilmoittautuvat pojat voivat koko syyslukukauden kokeilla ja tutustua tanssiin maksamalla ainoastaan 20 euron ilmoittautumismaksun.

 

PONTUKSEN KOULULLE TANSSIOPISTON UUSI TOIMIPISTE

Lappeenrannan Tanssiopisto aloittaa elokuun lopulla tanssitunnit Pontuksen koulun voimistelusalissa. Maanantaisin on tarjolla just dance –tunti 10-vuotta täyttäneille, tanssin perusteet –tunti 7-9 –vuotiaille ja päiväkoti-ikäisille lastentanssin tunti. Tanssitunnit alkavat kätevästi heti koulupäivän päätyttyä, joten lasten ei välillä tarvitse mennä kotiin odottamaan oman harrastuksensa alkamista.

Pontuksen toimipisteessä on Suomi 100 – ja Koko Suomi tanssii -juhlavuoden kunniaksi syyslukukauden ajan normaalia edullisemmat lukukausimaksut:

Lastentanssi: 45 min/vko 149 € (norm.179,50€)

Tanssin perusteet ja just dance: 60min/vko 156 € (norm.186 €)

JUHLAVUODEN TARJOUKSET JOUTSENON TOIMIPISTEIDEN OPPILAILLE

 Joutsenon toimipisteissä on Suomi 100 – ja Koko Suomi tanssii -juhlavuoden kunniaksi syyslukukauden ajan normaalia edullisemmat lukukausimaksut:

Lastentanssi: 45 min/vko 149 € (norm.179,50€)

Tanssin perusteet ja just dance: 60min/vko 156 € (norm.186 €)

 

TAAVETIN JA PUUMALAN TOIMIPISTEET

Taavetin urheiluhallin toimipisteessä tanssitunnit jatkuvat tuttuun tapaan elokuussa kuten myös Puumalan urheiluhallin toimipisteessä. Puumalan toimipisteessä tanssitunnit ovat lukuvuonna 2017-2018 tiistaisin ja opettajana on oppilaille tuttu tanssinopettaja Vera Kontio.

 

Lappeenrannan Tanssiopiston toimisto on avoinna arkisin klo 12.00-19.00.

Puh. vaihde 0400 854 281

toimisto@lprto.fi